ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ “ΨΗΦΙΑΚΗ” ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κάθε project για εμάς είναι διαφορετικό, ακριβώς όπως και κάθε πελάτης. Ξεκινάμε με την πλήρη ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης, την καταγραφή των στόχων σας, την έρευνα του ανταγωνισμού και μετά από πολύωρα creative brainstorming, βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση.

ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Δημιουργούμε ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops), που περιστρέφονται γύρω από την εμπειρία χρήστη (UX) και την εξαιρετική χρηστικότητα.

Επικεντρωνόμαστε ιδιαίτερα στην κατανόηση της συμπεριφοράς των χρηστών καθώς και στις απαιτήσεις τους και σχεδιάζουμε στοχεύοντας στην ικανοποίησή τους, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα για mobile friendly σελίδες.

DIGITAL MARKETING

SOCIAL MEDIA – FACEBOOK-INSTAGRAM ADS – EMAIL MARKETING

Ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε την ανάπτυξη του “all things digital”.

Άλλωστε, ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι πλέον επιλογή, αλλά πραγματική ανάγκη.

Δημιουργούμε στοχευμένες καμπάνιες, μελετώντας τους διαθέσιμους πόρους, την στρατηγική των ανταγωνιστών σας και τις πραγματικές στρατηγικές ανάγκες της επιχείρησή σας,

Χρησιμοποιούμε τα πιο δημοφιλή ψηφιακά μέσα και επιτυγχάνουμε της επισκεψιμότητας της σελίδας σας, την αύξηση των εσόδων καθώς και των υποψήφιων πελατών σας.

Δημιουργούμε, αναλύουμε και διαχειριζόμαστε διαφημιστικές καμπάνιες στο Facebook & Instagram για να κάνουμε πάντα τη διαφήμιση σας να δίνει τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

SOCIAL MEDIA

Facebook, Instagram, Pinterest, LikedIn, Twitter, TikTok… Πρόκειται για τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα με το Facebook και το Instagram να πρωταγωνιστούν έχοντας δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Επιλέγουμε στρατηγικά τα κοινωνικά δίκτυα που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας και στο κοινό-στόχο σας. Δημιουργούμε, αναλύουμε και διαχειριζόμαστε με δημιουργικότητα και επαγγελματισμό τις σελίδες σας και τις αντίστοιχες διαφημιστικές καμπάνιες, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα.

EMAIL MARKETING

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και τη μαζική αποστολή emails. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο άμεσης προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρετε στους εγγεγραμμένους χρήστες.